Vores produkter

Vores fotopapir er særligt udvalgt, så fotografiet bliver præsenteret på den bedst mulige måde. Vi trykker vores fotografier på 320 grams mat fine art papir, lavet af 100% bomuld. Papiret har en glat overflade, som giver fotografiet et luksuriøst look.

Alle fotografierne er mærket med vores logo og fotografens signatur.

Hos A-lign gør vi brug af en hvid kant omkring hvert enkelt fotografi. Den hvide kant er varierende afhængig af fotografiets dimensioner og hvilket udtryk vi vil have.

Den hvide kant er med til at forme forskellige stilistiske udtryk.

Under hvert fotografi er der et vejledende mockup med ramme, for at se hvordan den hvide kant kommer til udtryk ved hvert enkelt fotografi.

Alle vores fotografier leveres sammenrullede i et paprør, så fotografiet ikke tager skade under fragten. Vi sælger også rammer i tilhørende størrelser til fotografierne, så du kan få den fulde oplevelse af fotografierne.

Vi går op i, at den vare vi leverer er unik. Derfor vælger vi også kun at optrykke i et begrænset antal.

Fotografier har en særlig værdi både som noget alle mennesker kender til, og som er en integreret del af hverdagen. Som andre kunstformer, vil vi åbne folks øjne endnu mere for fotografiet og hvad det kan.

Fotografiet kan appellere på mange måder: vække følelser, skabe samtale, tolkning og ikke mindst kan de være smukke.

Fotografier hos A-lign

Hos A-lign har vi samlet dygtige fotografer og et udvalg af deres fotokunst. Der er et væld af udtryksfulde fotografier, der afspejler kunstnernes forskelligheder – både til en god pris og samtidig er det fotografier af høj kvalitet.

Hos A-lign kan man finde noget til enhver smag, både i form af temaer og stilarter som kan appellere til dig.

Hos A-lign arbejder vi tæt sammen med vores dygtige fotografer, hvor deres udtryk og ideer er omdrejningspunktet i tilblivelsen af flotte fotografiprojekter.

Nogle af fotografierne er lavet i serier eller temaer, ofte 2 eller 3 fotografier sammenhængende, hvor man både kan vælge at købe enkelte fotografier eller hele serien.

Hos A-lign sælger vi fotografier i 3 størrelser: 297 x 420 mm (A3), 420 x 594 mm (A2) og 594 x 881 mm (A1). Fotografierne har en varierende hvid kant hele vejen rundt afhængig af fotografiet.

Vi sælger Limited Editions hos A-lign, hvor vores optryk af hvert fotografi består af 40 eksemplarer, medmindre andet er anført ved det givne fotografi. Det er vigtigt for A-lign, at man køber noget unikt med få eksemplarer.

Det samme gælder for andre kunstneriske udtryk vi har på vores platform.

Alle værker er nummereret og digitalt signeret af vores fotografer, og alle fotografier er kendetegnet ved et diskret præstempel fra A-lign.

Ved køb af fotokunst hos os, så støtter i nogle talentfulde fotografer, som får promoveret dem selv og samtidig får de solgt nogle af deres værker.

 Vi laver fotoprint i høj kvalitet, og fotopapiret vi bruger er særligt udvalgt, så det giver det bedste udtryk tilsammen.

I vores sortiment finder du også rammer til dine fotografier af høj kvalitet og samtidig til gode priser, så du kan få den totaloplevelse det er, af at komme hjem og kunne sætte fotografiet op med det samme.

Vigtig note!

Vi har justeret på hvordan vi kører Limited Editions. I starten var planen at vi solgte 10 af hver størrelse. I stedet er det vigtigt for os, at kunden får den størrelse, som de foretrækker. Derfor hedder det i alt 40 optryk, uanset hvilken størrelse der købes!