Rammer og billedrammer

Hos A-lign gør vi brug af flotte kvalitetsrammer fra Nielsen Design. Vi har udvalgt bestemte rammer, som giver dine fotografier det bedste udtryk. Rammen er i træ, og den kan fås i sort og natur. Naturrammen har ægte træfiner i eg.

Rammer og billedrammer


For at fotografierne får deres bedste udtryk, så skal de i glas og ramme. Vi har udvalgt bestemte rammer, der kan gå til alle motiver og farver.
Vi vil anbefale, at man tilkøber rammerne, så I som kunde får et flot og færdigt produkt, som er lige til at hænge op i ethvert hjem eller på kontoret.
Man kan også købe rammer hos A-lign til andet end fotografier, noget som I synes der fortjener den bedst mulige ”ramme” i jeres hjem..

Viden om vores rammer

Hos A-lign gør vi brug af flotte kvalitetsrammer fra Nielsen Design. Træprofilerne fra Nielsen rammer afspejler med deres stil de nuværende designtendenser bl.a. i norden, hvor der er fokus på det simple og stilrene, og samtidig er håndværket i en top kvalitet. Rammerne er i træ, og vi gør brug af to slags rammer fra Nielsen Design:

Quadrum-rammen: Med et simpelt og flot design, så har rammen en top kvalitets bagplade med solide lukkemekanismer samt et floatglas med slebne kanter. Denne ramme er perfekt til fotografierne A3 og A2.

XL-rammen: Den superstærke XL-ramme har samme flotte design som Quadrum-rammen. Den har samme top kvalitets bagplade med solide lukkemekanismer samt et floatglas med slebne kanter. Denne flotte og ekstra solide ramme er perfekt til fotografier i størrelsen A1.

Begge rammer har et ensartet stilistisk udtryk, og de to varianter er valgt ud fra størrelserne på de fotografier vi sælger hos A-lign: A3, A2 og A1.

Rammernes mål

De 3 størrelser vi fotoprinter i hos A-lign, giver mange muligheder i brugen af fotografierne, da der er stor forskel i størrelserne. Billedformaternes størrelser er: A3: 29,7x42 cm, A2:42x59,4 cm, A1:59,4x841cm. Med markante størrelsesforskelle, så har hver størrelse sine muligheder, i forhold til de behov og ideer du har.

Sort ramme og naturramme i træ

Vi har udvalgt to udgaver i forhold til rammens udtryk: sorte rammer og naturrammer i eg. Begge rammer er af egetræ, hvor naturrammen har ægte træfiner i eg. Disse to udtryk kan være dækkende for alle typer af fotografier efter vores mening. Begge rammer er stilrene i deres udtryk, og lader alle fotografier være i centrum for det samlede udtryk det giver. Man kan få inspiration på A-ligns hjemmeside, om hvilke rammer I foretrækker til jeres udvalgte fotografier.

Inspiration

Valget er helt op til jer, om hvordan I vil gøre brug af fotografierne fra A-lign. Der er mange muligheder, og derfor har vi gjort det simpelt i forhold til størrelser og typer af rammer i farven sort og naturrammen. Lige fra billedvægge, til enkeltstående fotografier som kan hænge for sig selv, til at man kan stille et eller flere fotografier i ramme på gulvet op mod væggen. På hjemmesiden vil I kunne finde inspiration til, hvordan I gerne vil gøre brug af fotografierne.

Seneste varer