Rammer og billedrammer

Billedrammer i sort og natur, fra Hoei rammer og Nielsen rammer. Vi har udvalgt bestemte rammer, som giver dine fotografier det bedste udtryk. Billedrammerne har et eksklusivt og lækkert design i skandinavisk stil, som passer til ethvert hjem.

Billedrammer og rammer


For at fotografierne får deres bedste udtryk, så skal de i glas og ramme. Vi har udvalgt bestemte rammer, der kan gå til alle motiver og farver.
Vi vil anbefale, at man tilkøber rammerne, så I som kunde får et flot og færdigt produkt, som er lige til at hænge op i ethvert hjem eller på kontoret.
Man kan også købe rammer hos A-lign til andet end fotografier, noget som I synes der fortjener den bedst mulige ”ramme” i jeres hjem..

Viden om vores rammer

Hos A-lign gør vi brug af flotte kvalitetsrammer fra Nielsen Design og Hoei Rammer. Træprofilerne fra Nielsen og Hoei rammer afspejler med deres stil de nuværende designtendenser bl.a. i norden, hvor der er fokus på det simple og stilrene, og samtidig er håndværket i en topkvalitet. Rammerne er i træ, og vi gør brug af to slags rammer fra Nielsen Design.

Rammernes mål

De 3 størrelser vi fotoprinter i hos A-lign, giver mange muligheder i brugen af fotografierne, da der er stor forskel i størrelserne. Billedformaternes størrelser er: A3: 29,7x42 cm, A2:42x59,4 cm, A1:59,4x841cm. Med markante størrelsesforskelle, så har hver størrelse sine muligheder, i forhold til de behov og ideer du har.

Sort ramme og naturramme i træ

Vi har udvalgt to udgaver i forhold til rammens udtryk: sorte rammer og naturrammer i eg. Begge rammer er af egetræ, hvor naturrammen har ægte træfiner i eg. Disse to udtryk kan være dækkende for alle typer af fotografier efter vores mening. Begge rammer er stilrene i deres udtryk, og lader alle fotografier være i centrum for det samlede udtryk det giver. Man kan få inspiration på A-ligns hjemmeside, om hvilke rammer I foretrækker til jeres udvalgte fotografier.

Inspiration

Valget er helt op til jer, om hvordan I vil gøre brug af fotografierne fra A-lign. Der er mange muligheder, og derfor har vi gjort det simpelt i forhold til størrelser og typer af rammer i farven sort og naturrammen. Lige fra billedvægge, til enkeltstående fotografier som kan hænge for sig selv, til at man kan stille et eller flere fotografier i ramme på gulvet op mod væggen. På hjemmesiden vil I kunne finde inspiration til, hvordan I gerne vil gøre brug af fotografierne.

Seneste varer