Nielsen rammer

Nielsen rammer hos A-lign. Vi gør vi bl.a. brug af flotte kvalitetsrammer fra Nielsen Design. Vi har udvalgt bestemte rammer , som giver dine fotografier det bedste udtryk. Rammen er i træ, og de fås i sortmalet og natur. Naturrammen er i eg, og den sorte ramme er i sortmalet fyrretræ.

Sort ramme og naturramme i træ

Vi har to udvalgte udgaver i forhold til rammens udtryk: sortmalede rammer i fyr, og naturrammen i massiv eg. To udtryk som kan være dækkende for alle typer fotografier, hvor fokus er på motivet. Begge typer rammer er stilrene i deres udtryk, og lader alle fotografier være i centrum for det samlede udtryk det giver.  Under de enkelte fotografier kan man få inspiration til hvilken ramme i vil foretrække til jeres udvalgte fotografi.

Quadrum-rammen

Med et simpelt og flot design, så har rammen en top kvalitets-bagplade med solide lukkemekanismer samt et float-glas med slebne kanter.

XL-rammen


Den superstærle XL-ramme har samme flotte design som Quadrum-rammen. Den har samme top kvalitets bagplade med solide lukkemekanismer samt et float-glas med sleben kanter. Denne flotte og ekstra solide ramme er perfekt til fotografierne i størrelsen A1.

Begge rammer har et ensartet stilistisk udtryk, og de to varianter er valgt ud fra størrelserne på de fotografier vi sælger hos A-lign: A3, A2 og A1. 

Seneste varer