Om os

Hos A-lign arbejder vi tæt sammen med dygtige fotografer, hvor deres udtryk er omdrejningspunktet i tilblivelsen af flotte fotografiprojekter.

Løbende bliver der lagt nye billedserier ud fra fotograferne i forskellige genrer, temaer, som er taget med udgangspunkt i fotografens interesse og fokusområder

Vision & mission

A-ligns vision er at dele fortællingerne om hvert fotografi og fotografen bag. Vi vil sætte fokus på fotograferne bag hvert fotografi, og det kunstværk de skaber. Vi ønsker at inspirere danskerne til nye kunstvaner gennem de sociale medier og det store netværk af fotografer.

 

A-ligns mission er at skabe fokus på fotografiet og dets kvaliteter og muligheder: både som kunst og kultur, og ikke mindst det æstetiske udtryk. Vi vil skabe et netværk af dygtige fotografer og kunstnere, hvor alle kan udtrykke deres værker gennem A-ligns platform og digitale kanaler. A-lign ønsker at udbrede kendskabet og begejstringen for fotografiet, gennem sociale arrangementer – hvor alle kan være med.

Vores produkter

Vores fotopapir er særligt udvalgt, så fotografiet bliver præsenteret på den bedst mulige måde. Vi trykker vores fotografier på 320 grams mat fine art papir, lavet af 100% bomuld. Papiret har en glat overflade, som giver fotografiet et luksuriøst look.

Alle fotografierne er mærket med vores logo og fotografens signatur.

Hos A-lign gør vi brug af en hvid kant omkring hvert enkelt fotografi. Den hvide kant er varierende afhængig af fotografiets dimensioner og hvilket udtryk vi vil have.

Den hvide kant er med til at forme forskellige stilistiske udtryk.

Under hvert fotografi er der et vejledende mockup med ramme, for at se hvordan den hvide kant kommer til udtryk ved hvert enkelt fotografi.

Alle vores fotografier leveres sammenrullede i et paprør, så fotografiet ikke tager skade under fragten. Vi sælger også rammer i tilhørende størrelser til fotografierne, så du kan få den fulde oplevelse af fotografierne.

Vi går op i, at den vare vi leverer er unik. Derfor vælger vi også kun at optrykke i et begrænset antal.

Fotografier har en særlig værdi både som noget alle mennesker kender til, og som er en integreret del af hverdagen. Som andre kunstformer, vil vi åbne folks øjne endnu mere for fotografiet og hvad det kan.

Fotografiet kan appellere på mange måder: vække følelser, skabe samtale, tolkning og ikke mindst kan de være smukke.

Fotokunst hos A-lign

Støt fotograferne

Hos A-lign har vi samlet dygtige fotografer og et udvalg af deres fotokunst. Der er et væld af udtryksfulde fotografier, der afspejler kunstnernes forskelligheder – både til en god pris og samtidig er det fotografier af høj kvalitet.
Ved køb af fotokunst hos os, støtter du nogle talentfulde fotografer, som får promoveret dem selv og som samtidig får solgt nogle af deres værker.

Tæt samarbejde

Hos A-lign arbejder vi tæt sammen med vores dygtige fotografer, hvor deres udtryk og ideer er omdrejningspunktet i tilblivelsen af flotte fotografiprojekter.
Nogle af fotografierne er lavet i serier eller temaer, ofte 2 eller 3 fotografier sammenhængende, hvor man både kan vælge at købe enkelte fotografier eller hele serien.
Hos A-lign kan man finde noget til enhver smag, både i form af temaer og stilarter som kan appellere til dig.

Limited Edition

Vi sælger Limited Editions hos A-lign, hvor vores optryk af hvert fotografi består af 40 eksemplarer, medmindre andet er anført ved det givne fotografi. Det er vigtigt for A-lign, at man køber noget unikt med få eksemplarer.
Det samme gælder for andre kunstneriske udtryk vi har på vores platform.
Alle værker er nummereret og digitalt signeret af vores fotografer, og alle fotografier er kendetegnet ved et diskret præstempel fra A-lign.
Vi laver fotoprint i høj kvalitet, og fotopapiret vi bruger er særligt udvalgt, som giver det bedste udtryk tilsammen.
Hos A-lign sælger vi fotografier i 3 størrelser: 297 x 420 mm (A3), 420 x 594 mm (A2) og 594 x 881 mm (A1). Fotografierne har en varierende hvid kant hele vejen rundt afhængig af fotografiet.

Rammer

I vores sortiment finder du også rammer til dine fotografier af høj kvalitet og samtidig til gode priser, så du kan få den totaloplevelse det er, af at komme hjem og kunne sætte fotografiet op med det samme.