Hvordan kan vi hjælpe?

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig!

Vil du spørgsmål til vores produkter eller vil du være med til at repræsentere A-lign med dine fotografier? Send os en mail eller giv os et kald på +45 9393 4927. Telefonen har åbent mellem kl. 10-14 alle dage.

Vil du være med?

Kan du lide at indfange øjeblikke med dit kamera? Kan du lide at arbejde selvstændigt og frit, og stadig have mulighed for sparring omkring billedprojekter?

Så kunne det være det er dig vi leder efter!

Vi søger dygtige fotografer, som er interesseret i et samarbejde omkring salg af dine fotografier, hvor vi både vil sælge dem i et personligt og eksklusivt format.

Du bestemmer selv hvor mange serier af billeder du er interesseret i at producere, hvor vi står for distribueringen af fotografierne.

Fotografier hos A-lign

Hos A-lign har vi samlet dygtige fotografer og et udvalg af deres værker. Der er et væld af udtryksfulde fotografier, der afspejler kunstnernes forskelligheder – både til en god pris og samtidig er det fotografier af høj kvalitet.

Hos A-lign kan man finde noget til enhver smag, både i form af temaer og stilarter som kan appellere til dig.

Hos A-lign arbejder vi tæt sammen med vores dygtige fotografer, hvor deres udtryk og ideer er omdrejningspunktet i tilblivelsen af flotte fotografiprojekter.

Nogle af fotografierne er lavet i serier eller temaer, ofte 2 eller 3 fotografier sammenhængende, hvor man både kan vælge at købe enkelte fotografier eller hele serien.

Hos A-lign sælger vi fotografier i 3 størrelser: 297 x 420 mm (A3), 420 x 594 mm (A2) og 594 x 881 mm (A1). Fotografierne har en varierende hvid kant hele vejen rundt afhængig af fotografiet.

I vores samarbejde vælger vi kun at lave limited editions af de forskellige fotografier. Det vil fremgå på selve fotografierne hvor mange vi sælger af den gældende størrelse, og hvert enkelt billede vil derfor blive nummereret.

Samarbejdet vil fremgå på billederne ved en signatur fra fotograferne og et prægstempel fra A-lign.

Ved køb af fotografier hos os, så støtter i nogle talentfulde fotografer, som får promoveret dem selv og samtidig får de solgt nogle af deres værker.

 Vi laver fotoprint i høj kvalitet, og fotopapiret vi bruger er særligt udvalgt, så det giver det bedste udtryk tilsammen. 

I vores sortiment finder du også rammer til dine fotografier af høj kvalitet og samtidig til gode priser, så du kan få den totaloplevelse det er, af at komme hjem og kunne sætte fotografiet op med det samme.