Liv Blazejewicz

Kamera(er):

NikonD70, Nikon AW 1

Olympus OM-2

Når man fotograferer, kan man optage alle de følelser, der udspiller sig omkring en gennem kameraet.

Uden at have nogen fastlagte stilarter og motiver der definerer Liv, så startede det med naturen der blev skildret som barn, til at blive mere kunstnerisk interesseret gennem tiden.

Strukturer, farver eller perspektivet kan være omdrejningspunktet, hvor oplevelsen af det skildrede tit har et surrealistisk udtryk.

Naturen er et spændende sted at gå på opdagelse, hvor det at skabe små verdener af objekter og dyr er interessant.

Der er noget spændende i krydsfeltet mellem det dokumentariske og det abstrakte, hvilket også kan komme til udtryk i det skildrede.

Det er vigtigt at udfordre ens perspektiv på omverdenen, at tvinge en til at tage stilling til, hvad det er man lægger mærke til, og hvordan man betragter det, man ser.

Emily Margarit Masons syrede naturcollager er inspirerende, og modefotograf Neil Krugs udtryk og stil lander et godt sted i fiktionen.

Hertil skal nævnes ”Family Portraits” serien af Inka og Niclas, som er en interessant måde at skildre naturen på.

Det kreative og skabertrangen har været det fælles for alt vedrørende uddannelse og job, hvor pailetten af udtryksformer har været stor. Fotograferingen har dertil altid været et særligt fokus og interesseområde.

Se flere fotografer

Portræt af Maria Steenberg Nielsen

Maria Steenberg Nielsen

Portræt af Alexander w. Fazio

Alexander W. Fazio

Shop

Fotografier hos A-lign

Støt fotograferne

Hos A-lign har vi samlet dygtige fotografer og et udvalg af deres fotokunst. Der er et væld af udtryksfulde fotografier, der afspejler kunstnernes forskelligheder – både til en god pris og samtidig er det fotografier af høj kvalitet.
Ved køb af fotokunst hos os, støtter du nogle talentfulde fotografer, som får promoveret dem selv og som samtidig får solgt nogle af deres værker.

Tæt samarbejde

Hos A-lign arbejder vi tæt sammen med vores dygtige fotografer, hvor deres udtryk og ideer er omdrejningspunktet i tilblivelsen af flotte fotografiprojekter.
Nogle af fotografierne er lavet i serier eller temaer, ofte 2 eller 3 fotografier sammenhængende, hvor man både kan vælge at købe enkelte fotografier eller hele serien.
Hos A-lign kan man finde noget til enhver smag, både i form af temaer og stilarter som kan appellere til dig.

Limited Edition

Vi sælger Limited Editions hos A-lign, hvor vores optryk af hvert fotografi består af 40 eksemplarer, medmindre andet er anført ved det givne fotografi. Det er vigtigt for A-lign, at man køber noget unikt med få eksemplarer.
Det samme gælder for andre kunstneriske udtryk vi har på vores platform.
Alle værker er nummereret og digitalt signeret af vores fotografer, og alle fotografier er kendetegnet ved et diskret præstempel fra A-lign.
Vi laver fotoprint i høj kvalitet, og fotopapiret vi bruger er særligt udvalgt, som giver det bedste udtryk tilsammen.
Hos A-lign sælger vi fotografier i 3 størrelser: 297 x 420 mm (A3), 420 x 594 mm (A2) og 594 x 881 mm (A1). Fotografierne har en varierende hvid kant hele vejen rundt afhængig af fotografiet.

Rammer

I vores sortiment finder du også rammer til dine fotografier af høj kvalitet og samtidig til gode priser, så du kan få den totaloplevelse det er, af at komme hjem og kunne sætte fotografiet op med det samme.