Anders Holst

Kamera(er):

Canon 80d, Canon 700QD (analog)

Fuji x-pro 2 kamera

Efter et højskoleophold, hvor valget faldt på en fotografisk linje, så ændrede det måden at se fotografiet på, og et ønske om, at leve af fotografiet.

Når fotograferingen ikke hænger sammen med studiet på medie- og journalisthøjskolen i Århus, så bruges kameraet til meget forskelligt. Motiverne er forskellige, og ligeledes inspirationen, generelt det at eksperimentere med kameraets muligheder, det farverige contra sort/hvid, skildring af mennesker og kultur, til det dokumentariske op mod det iscenesatte.

De forskellige typer af kameraer understreger legen med udtrykket, og at bevægelse i forskellige retninger er motiverende og kan lide at arbejde med det stilrene, men også de mere skæve fotografier.

Nogle inspirerende fotografer er bl.a. Mads Nissen og Tobias Nicolai, to danske journalister. Mads Nissen for hans nærvær og kreativitet, samt Tobias Nicolai for hans redigering og hans måde at skildre verden på. I en helt anden genre er der Wayne Levin, som er undervandsfotograf.

Se flere fotografer

Portræt af Maria Steenberg Nielsen

Maria Steenberg Nielsen

Portræt af Thomas Birkekær

Thomas Birkekær

Portræt af Alexander w. Fazio

Alexander W. Fazio

Shop

Fotografier hos A-lign

Støt fotograferne

Hos A-lign har vi samlet dygtige fotografer og et udvalg af deres fotokunst. Der er et væld af udtryksfulde fotografier, der afspejler kunstnernes forskelligheder – både til en god pris og samtidig er det fotografier af høj kvalitet.
Ved køb af fotokunst hos os, støtter du nogle talentfulde fotografer, som får promoveret dem selv og som samtidig får solgt nogle af deres værker.

Tæt samarbejde

Hos A-lign arbejder vi tæt sammen med vores dygtige fotografer, hvor deres udtryk og ideer er omdrejningspunktet i tilblivelsen af flotte fotografiprojekter.
Nogle af fotografierne er lavet i serier eller temaer, ofte 2 eller 3 fotografier sammenhængende, hvor man både kan vælge at købe enkelte fotografier eller hele serien.
Hos A-lign kan man finde noget til enhver smag, både i form af temaer og stilarter som kan appellere til dig.

Limited Edition

Vi sælger Limited Editions hos A-lign, hvor vores optryk af hvert fotografi består af 40 eksemplarer, medmindre andet er anført ved det givne fotografi. Det er vigtigt for A-lign, at man køber noget unikt med få eksemplarer.
Det samme gælder for andre kunstneriske udtryk vi har på vores platform.
Alle værker er nummereret og digitalt signeret af vores fotografer, og alle fotografier er kendetegnet ved et diskret præstempel fra A-lign.
Vi laver fotoprint i høj kvalitet, og fotopapiret vi bruger er særligt udvalgt, som giver det bedste udtryk tilsammen.
Hos A-lign sælger vi fotografier i 3 størrelser: 297 x 420 mm (A3), 420 x 594 mm (A2) og 594 x 881 mm (A1). Fotografierne har en varierende hvid kant hele vejen rundt afhængig af fotografiet.

Rammer

I vores sortiment finder du også rammer til dine fotografier af høj kvalitet og samtidig til gode priser, så du kan få den totaloplevelse det er, af at komme hjem og kunne sætte fotografiet op med det samme.