FOTOKUNST

LIMITED EDITION
Shop

RAMMER

Eksklusivt, lækkert design i skandinavisk stil.
Vi har udvalgt bestemte rammer fra Nielsen Rammer og Hoei Rammer, som fremhæver kvaliteten af fotografierne.
Rammerne fås i størrelserne A3, A2 og A1, ligesom vores fotokunst.

udvalgte kategorier

Fotokunst hos A-lign

Støt fotograferne

Hos A-lign har vi samlet dygtige fotografer og et udvalg af deres fotokunst. Der er et væld af udtryksfulde fotografier, der afspejler kunstnernes forskelligheder – både til en god pris og samtidig er det fotografier af høj kvalitet.
Ved køb af fotokunst hos os, støtter du nogle talentfulde fotografer, som får promoveret dem selv og som samtidig får solgt nogle af deres værker.

Tæt samarbejde

Hos A-lign arbejder vi tæt sammen med vores dygtige fotografer, hvor deres udtryk og ideer er omdrejningspunktet i tilblivelsen af flotte fotografiprojekter.
Nogle af fotografierne er lavet i serier eller temaer, ofte 2 eller 3 fotografier sammenhængende, hvor man både kan vælge at købe enkelte fotografier eller hele serien.
Hos A-lign kan man finde noget til enhver smag, både i form af temaer og stilarter som kan appellere til dig.

Limited Edition

Vi sælger Limited Editions hos A-lign, hvor vores optryk af hvert fotografi består af 40 eksemplarer, medmindre andet er anført ved det givne fotografi. Det er vigtigt for A-lign, at man køber noget unikt med få eksemplarer.
Det samme gælder for andre kunstneriske udtryk vi har på vores platform.
Alle værker er nummereret og digitalt signeret af vores fotografer, og alle fotografier er kendetegnet ved et diskret præstempel fra A-lign.
Vi laver fotoprint i høj kvalitet, og fotopapiret vi bruger er særligt udvalgt, som giver det bedste udtryk tilsammen.
Hos A-lign sælger vi fotografier i 3 størrelser: 297 x 420 mm (A3), 420 x 594 mm (A2) og 594 x 881 mm (A1). Fotografierne har en varierende hvid kant hele vejen rundt afhængig af fotografiet.

Rammer

I vores sortiment finder du også rammer til dine fotografier af høj kvalitet og samtidig til gode priser, så du kan få den totaloplevelse det er, af at komme hjem og kunne sætte fotografiet op med det samme.

Vigtig note!

Vi har justeret på hvordan vi kører Limited Editions. I starten var planen at vi solgte 10 af hver størrelse. I stedet er det vigtigt for os, at kunden får den størrelse, som de foretrækker. Derfor hedder det i alt 40 optryk, uanset hvilken størrelse der købes!