FOTOKUNST

LIMITED EDITION
Shop

Victoria har en kreativ tilgang til tingene og et frit sind, som ses i hendes fotografier. De kreative muligheder afspejles bl.a. i hendes nye naturfotografier, hvor tekstur og farver harmonerer godt sammen.

fotografi af planter inde i en toyota i ramme

Trapped

En bosiddende plante i en Toyota

sort/hvid fotografi i naturramme af sten

Rocks

Sort/hvid fotografi af sten

epidermis 2020 II

Af Therese Lærke

Fotografi Wendy

Af Rasmus Sigvaldi

kvinde med blå turban og kjole, som holder en lyserød enhjørning

udvalgte kategorier

Arkitektur fotografier

Arkitektur fotografier
En stol eller en bygning kan være omdrejningspunktet der udgør motivet. Arkitektoniske linjer og symmetri. Fra stort til småt. Fra gammelt til moderne. Balance og uro. Kan fungere godt i samspil med andre typer billeder.

Fotografier i natur

Fotografier i natur
Inviter naturen og landskabet indenfor i hjemmet: det klassiske eller mere skæve motiv, hvor fotografen har vinklet billedet. Den flotte natur med dyr og planter i særlige situationer.

Fotografier i sort/hvid

Fotografier i sort-hvid
Det klassiske billede dengang og nu. Sort – hvid fotografier går aldrig af mode. Tidsløst. Effekten af det tidsløse, de gamle tider og har sit eget kunstneriske udtryk. Sort – hvid er nemt at arbejde med i forhold til indretning.

Fotografier med levende motiv

Fotografier med et levende motiv
Zoom ind og ud på kroppen og dens mangfoldighed, fra afbildning af det hele menneske, og ned til fokus på kroppens finurligheder og detaljer. Et fokus på menneskets naturlige afspejling, og dyr skildret i deres habitat.

seneste inspiration

Billedvæg

Billedvæg

BILLEDVÆGSkab en flot og personlig billedvæg med fotografier Vi giver inspiration og tips til, hvordan du selv kan sammensat forskellige elementer til din egen billedvæg, og hvordan du kan kombinere billeder og rammer til unikke udtryk.Vi viser dig rum med billedvægge...

læs mere

Fotokunst hos A-lign

Hos A-lign har vi samlet dygtige fotografer og et udvalg af deres fotokunst. Der er et væld af udtryksfulde fotografier, der afspejler kunstnernes forskelligheder – både til en god pris og samtidig er det fotografier af høj kvalitet.

Hos A-lign kan man finde noget til enhver smag, både i form af temaer og stilarter som kan appellere til dig.

Hos A-lign arbejder vi tæt sammen med vores dygtige fotografer, hvor deres udtryk og ideer er omdrejningspunktet i tilblivelsen af flotte fotografiprojekter.

Nogle af fotografierne er lavet i serier eller temaer, ofte 2 eller 3 fotografier sammenhængende, hvor man både kan vælge at købe enkelte fotografier eller hele serien.

Hos A-lign sælger vi fotografier i 3 størrelser: 297 x 420 mm (A3), 420 x 594 mm (A2) og 594 x 881 mm (A1). Fotografierne har en varierende hvid kant hele vejen rundt afhængig af fotografiet.

Vi sælger Limited Editions hos A-lign, hvor vores optryk af hvert fotografi består af 40 eksemplarer, medmindre andet er anført ved det givne fotografi. Det er vigtigt for A-lign, at man køber noget unikt med få eksemplarer.

Det samme gælder for andre kunstneriske udtryk vi har på vores platform.

Alle værker er nummereret og digitalt signeret af vores fotografer, og alle fotografier er kendetegnet ved et diskret præstempel fra A-lign.

Ved køb af fotokunst hos os, så støtter i nogle talentfulde fotografer, som får promoveret dem selv og samtidig får de solgt nogle af deres værker.

 Vi laver fotoprint i høj kvalitet, og fotopapiret vi bruger er særligt udvalgt, så det giver det bedste udtryk tilsammen.

I vores sortiment finder du også rammer til dine fotografier af høj kvalitet og samtidig til gode priser, så du kan få den totaloplevelse det er, af at komme hjem og kunne sætte fotografiet op med det samme.

Vigtig note!

Vi har justeret på hvordan vi kører Limited Editions. I starten var planen at vi solgte 10 af hver størrelse. I stedet er det vigtigt for os, at kunden får den størrelse, som de foretrækker. Derfor hedder det i alt 40 optryk, uanset hvilken størrelse der købes!